1 What's the first Law of Leadership?

Clase del curso de inglés y liderazgo tú aprendes ahora the 21 irrefutable laws of leadership. Hello, my friend! How are you? If you're out of time or "in a rush", go to the last paragraph of this text for a fast answer. In times of immediate responses and connection 24 hours a day, talking about long-term transformation is a risk! But… at Tú Aprendes Ahora we believe you can (and must!)[..]

2 The Law of Influence? How come?

Clase del curso de inglés y liderazgo tú aprendes ahora the 21 irrefutable laws of leadership. Hello, my friend! How are you? If you're out of time or "in a rush", go to the last paragraph of this text for a fast answer. In times of immediate responses and connection 24 hours a day, talking about long-term transformation is a risk! But… at Tú Aprendes Ahora we believe you can (and must!)[..]

3 What's the best time to develop my Leadership?

Clase del curso de inglés y liderazgo tú aprendes ahora the 21 irrefutable laws of leadership. Hello, my friend! How are you? If you're out of time or "in a rush", go to the last paragraph of this text for a fast answer. In times of immediate responses and connection 24 hours a day, talking about long-term transformation is a risk! But… at Você Aprende Agora we believe you can (and[..]

4 How can "navigation" help me?

Clase del curso de inglés y liderazgo tú aprendes ahora the 21 irrefutable laws of leadership. Hello, my friend! How are you? If you're out of time or "in a rush", go to the last paragraph of this text for a fast answer. In times of immediate responses and connection 24 hours a day, talking about long-term transformation is a risk! But… at Você Aprende Agora we believe you can (and must!) dream[..]

5 The most important Law! What is it?

Clase del curso de inglés y liderazgo tu aprendes ahora the 21 irrefutable laws of leadership. Hello, my friend! How are you? If you're out of time or "in a rush", go to the last paragraph of this text for a fast answer. In times of immediate responses and connection 24 hours a day, talking about long-term transformation is a risk! But… at Tú Aprendes Ahora we believe you can (and must!)[..]

6 What's the foundation of Leadership?

Clase del curso de inglés y liderazgo tú aprendes ahora the 21 irrefutable laws of leadership. Hello, my friend! How are you? If you're out of time or "in a rush", go to the last paragraph of this text for a fast answer. In times of immediate responses and connection 24 hours a day, talking about long-term transformation is a risk! But… at Tú Aprendes Ahora we believe you can (and must!) dream[..]

7 You always do it. You ___.

Clase del curso de inglés y liderazgo tú aprendes ahora the 21 irrefutable laws of leadership. Hello, my friend! How are you? If you're out of time or "in a rush", go to the last paragraph of this text for a fast answer. In times of immediate responses and connection 24 hours a day, talking about long-term transformation is a risk! But… at Tú Aprendes Ahora we believe you can (and must!)[..]

8 How do I develop my intuition?

Hello, my friend! How are you? If you're out of time or "in a rush", go to the last paragraph of this text for a fast answer. In times of immediate responses and connection 24 hours a day, talking about long-term transformation is a risk! But… at Você Aprende Agora we believe you can (and must!) dream big, and make a daily effort to get better every day. This is our[..]

9 Who do you attract?

Hello, my friend! How are you? If you're out of time or "in a rush", go to the last paragraph of this text for a fast answer. In times of immediate responses and connection 24 hours a day, talking about long-term transformation is a risk! But… at Você Aprende Agora we believe you can (and must!) dream big, and make a daily effort to get better every day. This is our[..]